Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@08:59:32 GMT

یک شماره رُند ۵۰۰ میلیون ناقابل!

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۰۱۸۴۸

یک شماره رُند ۵۰۰ میلیون ناقابل!

به گزارش تابناک به نقل از خراسان، یک سیم کارت با شماره رند و راحت، حداقل ۱۲۰ و حداکثر ۲۱۱ میلیون تومان! چند روز پیش بود که اپراتور همراه اول اعلام کرد سامانه‌ای را به فروش سیم کارت‌های رند که شماره‌های سرراست دارند، اختصاص داده است. اما روز گذشته تصویری از این سایت در فضای مجازی خبرساز شد که قیمت پایه یکی از شماره‌های رند مبلغ ۱۲۰ میلیون گذاشته شده و اولین کسی که برای این شماره تلفن در حراجی شرکت کرده، مبلغ ۱۳۰ میلیون تومان را پیشنهاد داده است!

 دوم دی ماه سامانه جدید حراج شماره‌های رند همراه اول رونمایی شد و آن طور که سایت همراه اول اعلام کرده متقاضیان شرکت در حراج شماره‌های رند همراه اول، باید ضمن تأیید شرایط و ضوابط مربوط به شرکت در حراج و همچنین ورود اطلاعات خواسته شده به شکل صحیح و شناسنامه‌ای در سامانه مذکور، برای واریز آنلاین رقم ودیعه که معادل ۲۰ درصد مبلغ پایه شماره تلفن همراه مدنظرشان است، اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برقراری اعتبار زمانی هر حراج نیز منوط به دو شرط است که لزوماً هر دو باید برقرار باشد تا حراج به اتمام برسد. شرط نخست آن که «زمان قانونی» حراج به اتمام برسد که این زمان برای هر حراج متغیر است و در زمان شروع حراج اعلام می‌شود. دیگری هم این که از آخرین پیشنهاد قیمت روی یک شماره، باید ۸ ساعت گذشته باشد؛ در صورت اعلام پیشنهاد جدید قبل از اتمام مدت زمان حراج، مدت حراج برای یک دوره ۸ ساعته دیگر تمدید می‌شود.

با مراجعه به سایت حراج شماره‌های رند همراه اول احتمالا شوکه می‌شوید. برای سیم کارت دایمی با شماره ۰۹۱۲۴۴۱۱۴۴۱ مبلغ پایه ۱۲۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده و دیروز در آخرین پیشنهاد، مبلغ ۲۱۱ میلیون تومان برای آن ثبت شده است. در زمان تنظیم این مطلب، هنوز حدود ۷۷ ساعت تا پایان حراج شماره تلفن مانده است، اما آخرین فردی که برای شماره رند ثبت نام کرده، ۲۴ میلیون هم ودیعه بابت شرکت در حراجی پرداخت کرده است.

از ۴۵ تا ۵۰۰ میلیون!
اگر سایت را مرور کنید بیشتر شوکه می‌شوید. سیم کارت دایمی دیگری با شماره ۰۹۱۲۰۵۷۰۰۰۰ به مبلغ ۱۱۰ میلیون وارد حراجی شده، اما آخرین پیشنهادی که برای این شماره ثبت شده مبلغ ۴۱۳ میلیون تومان است که واقعا بالاست. در ضمن برای این شماره حدود دو ساعت دیگر تا پایان حراجی مانده و احتمالا این سیم کارت به همین قیمت فروخته می‌شود. مورد بعدی که واقعا عجیب است، سیم کارتی با شماره ۰۹۱۳۲۲۲۲۱۲۲ است که با قیمت پایه ۵۵ میلیون وارد حراجی شده، اما در آخرین پیشنهاد ۵۰۰ میلیون ثبت شده که فرد شرکت کننده ۱۱ میلیون ودیعه داده است.

شماره‌های دیگر هم با مبالغ هنگفت دیگری از ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان برای سیم کارت‌های رند همراه اول ثبت سفارش شده که هرکدام حدود ۵ تا ۷ ساعت تا پایان قرعه کشی مهلت دارند. به عنوان مثال شماره ۰۹۱۵۱۱۳۱۳۱۳ با مبلغ پایه ۵۵ میلیون وارد حراجی شده، اما ۳۱۰ میلیون و ۷۵۰ هزارتومان برای آن پیشنهاد شده که مبلغ بسیار بالایی است و واقعا عجیب است که افرادی حاضرند برای یک شماره تقریبا رند و سرراست چنین پول‌هایی خرج کنند!

منبع: تابناک

کلیدواژه: ایام فاطمیه اومیکرون حسن ایرلو افزایش سن بازنشستگی حراج شماره اپراتور شماره رند ایام فاطمیه اومیکرون حسن ایرلو افزایش سن بازنشستگی رند همراه اول آخرین پیشنهاد شماره های رند میلیون تومان حراج شماره سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۱۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!

تین نیوز

 

دبیر کل انجمن کشتیرانی: طرف هندی در قرارداد توسعه بندر چابهار برای عدم سرمایه گذاری و پیشبرد اهداف بهانه های فراوانی دارند یکی از آن ها تحریم است.

به گزاش تین نیوز به نقل از نبض بازار، مسعود پل مه دبیر کل انجمن کشتیرانی در خصوص قرارداد مابین ایران و هندوستان برای توسعه بندر چابهار ضمن برشمردن مشکلات و موانع پیشرفت این پروژه گفت: در ابتدای امر ما باید به فعالیت طرف هندی در بندر چابهار توجه کنیم. طبق قرارداد امضا شده مابین طرفین، وظیفه طرف هندی سرمایه گذاری در چابهار برای توسعه فعالیت بندری بوده نه تامین بار، پس اگر قرار باشد سرمایه گذاری صورت بگیرد و درنهایت نتیجه مطلوبی نداشته باشد، قطعا برای طرفین قرارداد خصوصا طرف خارجی، صرفه اقتصادی ندارد. در عین حال باید قید شود در مقابل، طبق امضای قرارداد مابین ایران و هندوستان، قرار بر این بوده که هندوستان چیزی حدود ٢٢٠ میلیون دلار در بندر چابهار سرمایه گذاری کند در حالی که بر اساس اطلاعاتی که بدست آمده، هندی ها کمتر از یک چهارم مبلغی که تعهد داده بودند در چابهار سرمایه گذاری کردند. جالب اینجاست که نصف بیشتر همین یک چهارم هم مبلغ تجهیزاتی است که هندی ها وارد چابهار کرده اند.

تحریم های اقتصادی بزرگترین مانع پیشرفت توسعه بندر چابهار است

مسعود پل مه در ادامه عنوان کرد: در حال حاضر بندر چابهار برای بالابردن سرعت تخلیه کشتی ها، به تجهیزات راهبردی نیاز دارد. متاسفانه در این قرارداد و پروژه شاهد هستیم که شرایط و تجهیزات لازم برای پیشبرد به گونه ای رقم نخورده که علاوه بر انتفاع کشور ما در این بخش، طرف مقابل نیز سودی از بندر چابهار ببرد.

وی گفت: طرف هندی در قرارداد توسعه بندر چابهار برای عدم سرمایه گذاری و پیشبرد اهداف قرارداد بهانه های فراوانی دارند یکی از آن ها تحریم است. آن ها اعتقاد دارند بخاطر وجود تحریم های سنگین، قادر به انتقال تجهیزات به بندر چابهار نیستند. مورد دوم، گردش تجاری پایین بندر چابهار است. مشخص است که طرفین قرارداد یعنی هندی ها با این اوضاف و اوضاع برای ورود سرمایه به کشور و بندر چابهار به صرافت و تکاپو نمی فتند و همین موضوعات باعث می شود که قرارداد توسعه آنگونه که انتظار داریم پیش نرفته است.

سرمایه گذاران داخلی به راحتی می توانند جایگزین طرف هندی شوند

پل مه دبیر کل انجمن کشتیرانی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه طی چند سال اخیر و از زمانی که این قرارداد مابین ایران و هندوستان بسته شد و اهمال های فراوانی از سوی هندوستان انجام گرفت، ماهم کوتاهی کردیم و به این فکر فرو نرفتیم که جایگزین خارجی داشته باشیم یا از پارامتر ها و آلترناتیو های داخلی و سرمایه گذاران بخش خصوصی استفاده کنیم. کما اینکه الان سرمایه گذارانی هستند که حاضرند جایگزین طرف هندی شوند و در نهایت مدیریت لازمه را در به سرانجام رساندن کار به خرج بدهند.

پل مه ضمن اشاره به اهمال دولت در عدم توسعه بندر چابهار عنوان کرد: قطعا نمی توانیم از نقش دولت در توسعه یافتگی بندر چابهار غافل شویم، کم کاری دولت در احداث زیر ساخت های لجستیکی و اتصال ریل از بدیهی ترین کار هایی بود که باید دولت برای پیشبرد این امر انجام می داد، ولی متاسفانه هنوز اقدام مثبتی در این زمینه صورت نگرفته است. امن ترین، ارزان ترین و بدیهی ترین سیستم حمل و نقل در حوزه جغرافیایی شرق و جنوب شرقی کشور می تواند ریل باشد. متاسفانه زمان مشخصی نیز برای بهره برداری از ریل در این مسیر توسط دولت برنامه ریزی نشده است.

فعالیت اقتصادی در بندر چابهار توجیه ندارد

وی عنوان کرد: در کنار همه این مسائل نواقص دیگری نیز داریم. ما برای فعالیت بخش خصوصصی کامیون دار و متصدی باید شرایط مطلوب محیطی و زیستی را تامین بکنیم. اگر بندرچابهار را با بندر عباس یا بندر امام خمینی از لحاظ امکانات رفاهی، در دسترس بودن بار و بسیاری مزایای دیگر مقایسه کنیم، طبیعی است که وقتی کامیونی به سمت چابهار می رود توجیه اقتصادی برای آن ندارد و سعی می کند حمل و نقل و بار خود را به سمت بندر های امام و بندرعباس ببرد.

مسعود پل مه در پایان عنوان کرد: این مواردی که گفته شد عواملی است که می تواند ناکارآمدی و اهمال را در بندر چابهار افزایش بدهد و شرایط را برای اینکه این بندر بتواند تاثیر حداقلی بر اقتصاد کشور داشته باشد، دیگر فراهم نباشد. بدیهی است که ما با توجه به شرایط جغرافیایی و اقتصادی کشور از هر فرصتی برای توسعه چابهار بهره ببریم. اگر بندر چابهار و یا پروژه های سواحل مکران فعال شود حلقه های متعددی از زنجیره تامین بوجود خواهد آمد. وقتی کشتی های بزرگ و اصلی در بندر چابهار پهلو بگیرند، تخلیه و بارگیری کنند، قطعا ما نیاز به عوامل خدمات بندری داریم، بسیاری از تجار به چابهار نقل مکان می کنند، برای بارگیری و انتقال نیاز به کامیون داریم، در رن هایت تولید ثروت آنجا در بازه زمانی کوتاهی شکل خواهد گرفت. طبیعی است همین انتفاع به اکثریت مردم نیز خواهد رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی افزایش یافت
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • بانک شهر می‌تواند سعید عزت‌اللهی را پرسپولیسی کند؟ بعید است!
  • مقصد نهایی سردار آزمون مشخص شد
  • مطابق با سیره امام صادق(ع) نهی از منکر باید همراه با محبت باشد
  • مسکن هایی که بیش از یک دهه به سرانجام نرسیده
  • مسکن هایی که بیش از یگ دهه به سرانجام نرسیده
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟