Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این روزهایی که به دلیل کرونا بسیاری از سرمایه گذاری‌ها مانند خرید و فروش ملک، اتومبیل، طلا، دلار و ... متوقف شده است بهترین فرصت است تا افراد با استفاده از خدمات فروش سیم‌کارت رند همراه اول از طریق سایت رندترین و به صورت آنلاین خرید کنند و پس از چند روز به صورت رایگان و از طریق پست سیم کارت خود را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام رندترین، با این کار به هم از شر هزینه‌های رفت و آمد خلاص می‌شویم و هم زنجیره‌ی شیوع کرونا را با فاصله گذاری اجتماعی قطع می‌کنیم. در سایت رندترین سیم کارت‌های همراه اول به صورت روزانه و از طریق حراجی به فروش می‌رسد. به این روش که برای هر سیم کارت بسته به میزان رندی آن قیمت پایه‌ای در سایت در نظر گرفته می‌شود و کاربران می توانند بر آن اساس پیشنهادات خود برای خرید سیم کارت ارائه دهند و در انتهای زمان حراج سه نفر برتر انتخاب می شوند. قوانین و روال کامل‌تر شرکت در حراجی سیم کارت را در سایت رندترین می توانید مطالعه بفرمایید.

ولی آیا خرید سیم کارت رند جایگزین مناسبی برای سرمایه گذاری در بازار طلا یا دلار هست یا خیر؟ آیا می‌توان سیم کارت رند را در بازار ایران هم رده با ماشین و موتورسیکلت از حیث ارزش سرمایه گذاری یا قدرت نقد شوندگی به شمار آورد؟ در ادامه به توضیحاتی در مورد تحلیل بازار می‌پردازیم که می تواند کمکی به شما در شناخت بهتر برخی کالاهای سرمایه‌ای کند. 

در زمان‌های پر تلاطم بازارهای با ریسک تورمی بالا مانند بازار این روزهای ایران بهترین کار تبدیل وجه نقد به کالاهای سرمایه ای است. کالاهایی مانند طلا، ارزهای خارجی، اتومبیل و موتور سیکلت و ... است. بسیاری از بازاری ها هم با سرمایه گذاری در اجناس و مواد اولیه ی پرفروش خود سعی در فرار از عوارض تورم‌های ابتدای هر سال هستند. یکی دیگر از کالاهای سرمایه ای در بازار ایران خرید سیم کارت همراه اول مخصوصا سیم کارت دائمی رند است. طبق روال ۱۰ سال گذشته قیمت سیم کارت های رند همزمان با افزایش دلار و کاهش ارزش پول داخلی با افزایش قیمت نسبی روبرو بوده است. البته همانند بسیاری از کالاهای سرمایه ای مانند خودرو، موتورسیکلت و مسکن کمی با تاخیر وارد کانال افزایشی می شود. برخی این ویژگی را منفی قلمداد می‌کنند حال آنکه مورد مذکور این فرصت را به سرمایه گذاران می‌دهد که با فراغ بال بیشتر به تصمیم‌گیری در مورد خرید این موارد بپردازند. سرمایه گذاران هوشمند همزمان با افزایش قیمت دلار و طلا به سرعت رو به سرمایه‌گذاری بر روی کالاهایی با سرعت کم افزایش قیمت می‌آورند و از فرصت تعلل بازار در افزایش قیمت آنها حداکثر بهره را برده و بسته به بودجه‌ی خود سیم کارت، موتور سیکلت یا اتومبیل خریداری می کنند. یکی از مزایایی که خرید سیم کارت رند به نسبت موتور سیکلت و اتومبیل دارد این است که امکان خرید متعدد سیم کارت های ارزان قیمت تر وجود دارد که قابلیت نقد شوندگی مناسبی دارند که به راحتی و به موقع لزوم تبدیل سرمایه، هر میزان از آنها را می‌توان فروخت ولی فردی که بر روی اتومبیل سرمایه گذاری کرده در صورتیکه به نیمی از پول سرمایه‌ی خود نیاز داشته باشد نمی‌تواند نیمی از یک اتومبیل را به فروش برساند.

اما چه سیم کارت هایی ارزش بالاتری برای سرمایه گذاری دارند. مسلما سیم کارت‌ رند همراه اول ارزش سرمایه گذاری بالاتری دارد. از میان سیم کارت‌های همراه اول، خطوط با پیش شماره‌ی ۰۹۱۲ که متعلق به استان‌های تهران، قزوین، زنجان، مرکزی، سمنان، البرز و قم است در بازار از استقبال بالاتری برخوردار بوده و با قیمت‌های بالاتری معامله می‌شود. بعد از سیم کارت‌های ۰۹۱۲ سایر پیش شماره‌های همراه اول از سایر استان ها در حد هم هستند و بسته به میزان رند بودنشان با قیمت‌های متفاوتی معامله می‌شوند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رندترین سيم كارت ویروس کرونا کالاهای سرمایه ای خرید سیم کارت سرمایه گذاری سیم کارت سیم کارت رند افزایش قیمت همراه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۲۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای

به گزارش «نماینده»، شهریار حیدری در مورد عدم ثبات بازار مسکن، گفت: در واقع مسکن مطالبه جدی و نیاز عمومی مردم است؛ خواست مجلس، رئیس‌جمهور و برنامه دولت برای ساخت یک‌میلیون مسکن در سال است، بی تردید تولید مسکن در رونق اشتغال اثرگذار است و چرخه تولید را هم فعال می کند. متاسفانه مسکن در کشور ما یا رونق نمی‌گیرد و یا چنانچه رونق می‌گیرد که مردم قدرت خرید ندارند و دلیل اصلی آن به بی برنامگی در این حوزه است.

نماینده مردم سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قیمت مسکن متاثر از افزایش نرخ کالاهای دیگر است، تاکید کرد: افزایش بی رویه تورم، افزایش قیمت حامل‌های انرژی، رشد قیمت ارز و دلار، طلا و سکه و سایر کالاها بر افزایش قیمت مسکن موثر هستند. به همین دلیل سرمایه‌های عمومی به جای هدایت به سمت تولید و اشتغال به سوی سرمایه‌گذاری در بخش مسکن، ارز، طلا و سکه چرخش پیدا کرده است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم عملیاتی شدن برنامه ریزی‌های دولت در بخش مسکن، افزود: آنچه که دولت برای تولید و ساخت مسکن ملی پیش‌بینی کرده تاکنون به میزان کمی تحقق پیدا کرده است؛ در واقع مجلس قانونگذاری و تسهیل قانون را انجام داده و بارها به دولت اعلام کرده که اگر این قانون نیاز به طرح و لایحه دارد با دو الی سه فوریت می‌توانیم آن را تسهیل کنیم تا بر مشکل مسکن اثر گذار باشد.

مجلس همراه دولت در تصویب قوانین گام برداشت

نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید به همراهی و همکاری‌های مجلس در خصوص تصویب قوانین لازم در حوزه مسکن، یادآور شد: علیرغم اینکه مجلس یازدهم در حوزه مسکن با دولت همکاری‌های مطلوب داشته،اما نه تنها شاهد رفع مشکلات موجود در بخش مسکن نبوده، بلکه به اهداف و برنامه‌ریزی‌های پیش بینی شده نیز نرسیدیم که دلیل آن نقص و ضعف در بخشی مدیریتی است.

حیدری با تاکید بر اینکه مسکن باید از جنبه سرمایه‌ای خارج و در بخش کالاهای مصرفی قرار بگیرد، گفت: در واقع این اقدام نیازمند به یک برنامه‌ریزی دقیق و کار کارشناسی دارد که دولت باید یکبار برای همیشه برنامه‌ریزی دقیقی در بخش مسکن انجام دهد و دستگاه‌های مسئول وذیربط را پای کار بیاورد، چرا که دولت صفر تا صد بحث مسکن و مدیریت آن را به عهده دارد.

هنوز رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن جولان می‌دهند

نماینده مردم در مجلس یازدهم در ‌ادامه با انتقاد از مدیریت مسکن در کشور ادامه داد: عدم کار مطالعاتی علمی و دقیق، آمایش جمعیتی و برآورد نیازمندی‌ها و وجود رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن باعث افزایش قیمت مسکن و جلوگیری از رونق آن شده است، به عنوان مثال در تهران و سایر کلانشهرهای کشور هزاران واحد تولید و بلا استفاده مانده است و نه تنها این واحدها در اختیار مردم قرار نمی‌گیرند بلکه با هدف احتکار به فروش نیز نمی‌رسند.

وی با انتقاد از حضور پررنگ دلالان در بازار مسکن، اظهار داشت: بدیهی است که جلوگیری از شکل گیری مافیا در بازار مسکن، نیاز به مدیریت دارد، به عبارتی تولید، تحویل و تامین منابع مالی ‌در بخش مسکن، نیازمند اشراف مدیریتی هوشمند است.

حیدری در پایان ضمن اشاره به اقدامات افراد فعال در حوزه ساخت مسکن خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی باید دولت تسهیلات در اختیار سازندگان واقعی قرار دهد و به صورت جدی بخش خصوصی را حمایت کند و نقش دولت تسهیل کننده و ناظر باشد تا نیاز مسکن در کشور مرتفع گردد.

دیگر خبرها

  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • خانه‌ای به قیمت 15 آپارتمان در تهران! امباپه عمارت مجلل راموس را در مادرید خرید (+عکس)
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب