Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، آن‌ها معمولا شگردشان این است که می‌گویند سیم‌کارت هدیه برای‌تان ارسال شده، اما در محل نبودید و آن را تحویل نگرفته‌اید. با این توضیح که ممکن است خط‌ به فرد دیگری فروخته شود و فرصت مشترک برای استفاده از این امکانات عجیب و غریب از بین برود، او را به خرید سیم‌کارتی ترغیب می‌کنند که نه تنها این مزایا را ندارد که در اغلب اوقات حتی شماره‌اش نیز بر خلاف وعده‌شان با شماره خط اصلی شما یکی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با تمام تلاشی که از سوی سازمان تنظیم مقررات و اپراتورهای تلفن همراه صورت گرفته، هنوز هم عده زیاد سعی می‌کنند با نام بردن از شاخصه‌های عجیب و غریب مانند اینترنت ماهواره‌ای و مکالمه ارزان برای سیم‌کارت ها، آن را به فروش برسانند. 

کیومرث حاجی‌رحیمیان در خصوص این شیوه کلاهبرداری که مدتی است انجام می‌شود، اظهار داشت: همراه اول بارها از طریق پیامک و رسانه‌های جمعی به مشترکان خود اطلاع‌رسانی کرده که تمامی راه‌های ارتباطی با مشترک این اپراتور از طریق درگاه‌های رسمی صورت می‌گیرد و هر راهی غیر از این درگاه‌ها، از نظر ما مورد قبول نیست. 

مدیرکل جدید ارتباطات همراه اول افزود: ارسال سیم‌کارت جهت ارتقاء به نسل ۴ اینترنت برای مشترکان همواره رایگان بوده و تماس با آن‌ها از طریق شماره تلفن ۹۹۹۰ صورت می‌گیرد. مشترکان عزیز برای دریافت اطلاعات درست فقط به پرتال همراه اول به نشانی WWW.MCI.IR  و مرکز اطلاع رسانی ۹۹۹۰ مراجعه کنند.

وی ادامه داد: معمولا افراد کلاهبردار با خطوط شخصی یا تلفن ثابت با مشترکان تماس می‌گیرند و با ادعای ارسال سیم‌کارتی که ویژگی‌های اغواکننده‌ای هم‌چون «سیمکارت ماهواره ای»، «تعرفه بسیار کم»، «اینترنت با سرعت بسیار بالا» و غیره دارد، مشترک را به خرید مجاب می‌کنند. زمانی که مشترک با هزینه‌ای بسیار بالاتر از قیمت واقعی، سیم‌کارت خود را دریافت می‌کند، متوجه می شود که سیم‌کارت دریافتی یا خام است یا فرقی با سیمکارت‌های عادی ندارد. به همین دلیل به مشترکان توصیه می‌کنیم به شماره‌ای که با آن‌ها تماس گرفته می‌شود دقت کنند.

حاجی‌رحیمیان تاکید کرد: هر شماره‌ای غیر از ۹۹۹۰ از نظر ما غیر قابل اعتماد است. در صورتی که مشترک درخواست تعویض سیم‌کارت خود به یوسیم (سیمکارت نسل ۴) را داشته باشد به راحتی می تواند با مرکز تماس همراه اول (۹۹۹۰) تماس گرفته و درخواست ارسال یوسیم کند. سیم‌کارتی که به صورت رایگان به دست او خواهد رسید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اینترنت سیم کارت پلیس فتا کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۸۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ارسال لینک‌های آلوده

رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت : تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند. 

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوند‌های آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ... از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ادعای عجیب ژاوی بعد از قهرمانی رئال!
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • پدیده عجیب در ایران؛ استوری مشترک بازیکنان سپاهان با هشتگ عجیب‌تر! | تصویر
  • خسارت حدود ۴۰۰ میلیارد ریالی به ایستگاه انتقال آب گچساران
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • ۹ قانون عجیب که فقط در کشور سوئیس وجود دارد!
  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد